www.xn--lillestrmthaimassasje-xfc.no Logo

Tjenester og priser

Vi tilbyr tradisjonell thaimassasje i vårt lokalet i Lillestrøm.

Vi tilbyr et stort utvalg av tjenester for å dekke alle dine behov. Våre mest populære tjenester er vist under. Ring oss eller kom innom for å få mer informasjon om våre tjenester, tilbud og andre alternativer. Du kan også kjøpe gavekort her for å gi bort til en god venn eller et familiemedlem som du setter pris på.

Om Thaimassasje:
Thaimassasje er en av verdens eldste legekunster og har utrettet undere i flere århundrer. Ved å trykke på, trekke i, tøye og manipulere kroppen påvirker du både leddene og det myke vevet, bedrer smidigheten, lindrer smerter, øker vitaliteten og gir en behagelig og avslappende opplevelse.
Ingen annen form for massasje frembringer et nærere samspill mellom to menneskers energier. Det finnes sekvenser for hver del av kroppen. Thaimassasjens utsøkte, yogalignende tøyninger gjør deg rolig til sinns og kan frigjøre muskelspenninger på en behagelig måte.
Vi håper du vil finne et besøk til oss som en positiv opplevelse. Det er vår største glede om du er fornøyd og vi kan drive med det vi liker aller best, thaimassasje.

Hvis du ønsker å lese mer om Thai massasje kan du lese om dette her: http://www.thaiguiden.no/start/thaimassasje/index.html

Vår behandlinger
  • Klassisk thaimassasje (godt for muskler og ledd)
  • Aromaterapi (oljemassasje)
  • Fotmassasje med varmende oljer
  • Pedikyr (fotbad med fjerning av hud og negleklipp)

Stortinget har innført 25 % mva. (moms) på massasje fra 1. januar 2021. Vi må derfor øke prisene noe for å ha råd til å betale for innkrevingen av moms. Vi beklager dette.

NB! Vi ønsker å premiere kunder som kommer tilbake til oss. Derfor gir vi 1/2 time ekstra behandling gratis for hver 6. time hos oss.

Priser
60 min. olje thaimassasje: 700,-
30 min. olje thaimassasje: 400,-
60 min. rygg, nakke & skulder: 700,-
Fotpleie/massasje (fra): 700,-
90 min. alle behandlinger: 1000,-
60 min. Gavekort 700,-
* Gavekort selges for alle typer behandlinger.
 Informasjon
 Om thaimassasje
 Priser på våre tjenester
Adresse:
Lillestrøm Thai Massasje 
Sørumsgata 38 A, 2004 Lillestrøm
63 80 33 22
 
Netmax CMS webeditor